Välkommen till Cederlöfs Plattsättning!

Vi har sedan 1924 arbetat med plattsättningsentreprenader, stora som små. Dagens ägare förvärvade bolaget 2011 och vi är sen dess mellan 20-25st anställda.

Vår huvudsakliga affärsinriktning är UnderEntreprenader med plattsättning av kakel & klinker samt flytspackelarbeten. Vi verkar främst i Gästrikland men sträcker oss även i mindre skala till Dalarna, Hälsingland och Uppland.

Våra kunder är i första hand Byggentreprenörer, Fastighetsbolag, Hustillverkare, Industrier, Föreningar, Kommun & Landsting, men vi utför också dagligen konsumententreprenader, oftast som UE åt en Byggentreprenör med totalåtagande.

Vi blir också ofta anlitade av Försäkringsbolag vid besiktningar av vattenskador, i våtutrymmen med keramikbeklädnad, i bostäder & fastigheter i Gävleborg.

Vår ständiga ambition är att kännetecknas för högsta kvalitet, kunskap och servicenivå hos alla våra kunder. Vi ska alltid sträva efter ett långsiktigt tänkande i hela vår verksamhet och i vårt beslutsfattande.


För er som Företag med inriktning på stora byggentreprenader: Vänligen kontakta Fredrik Berglind

För er som Företag/Förening med inriktning på byggservice eller mindre byggentreprenader: Vänligen kontakta Fredrik Vendin

För dig som Privatperson: Kontakta Fredrik Vendin så berättar han närmare om hur vi arbetar samt delger er kontaktuppgifter till våra duktiga byggentreprenörer som vi samarbetar med på konsumentmarknaden. Alternativt så använder ni vårt kontaktformulär så hör vi av oss.